Läs om spel, risker och självavstängning HÄR

Vad är Trippelskrapet?

Trippelskrapet är en spännande skraplott där du har chans att vinna upp till 3.000.000 kr! Den fungerar som en vanlig skraplott där målet är att skrapa fram tre lika symboler och/eller summor för att få en vinst. Överskottet går oavkortat till Pensionärernas Riksorganisation (PRO).

 

Lottbrev

När du väljer att prenumerera på Trippelskrapet skickar vi hem ett lottbrev till dig varje månad. I lottbrevet får du, tillsammans med dina lotter, information från Trippelskrapet, artiklar om härliga vinnare och överskott, ta del av korsord och pyssel samt information från PRO. Läs mer om hur du blir kund här

 

Spännande vinster

I Trippelskrapet kan du vinna massor av spännande vinster – helt skattefritt!

Högvinsten

Om du skrapar fram tre lika Högvinst-symboler så har du vunnit Högvinsten! Du är då garanterad minst 500.000 kr och kan vinna upp till 3.000.000 kr! 

Vi bjuder då med dig till Stockholm där du får chans att påverka turen själv. Du kommer få hundra skraplotter presenterade för dig och du får själv välja vilken skraplott som du tror har den största vinsten. De tre summar du lyckas skrapa fram blir din exakta vinst! Självklart bjuder vi även på en härlig hotellupplevelse under ditt besök i Stockholm.

Håll utkik efter symbolen som har en stor stjärna följt av små stjärnor runt om och med texten "Högvinst".

Månadsvinsten

Om du skrapar fram tre lika Månadsvinst-symboler så har du 10.000 kr i månaden i ett helt år!

Det innebär alltså att du kommer få 120.000 kr på ett helt år.

Håll utkik efter symbolen som har små flygande stjärnor och med texten "Månadsvinst".

Extrachansen 

Om du inte lyckas skrapa fram tre lika symboler och/eller summor på din skraplott har du alltid extrachansen!

I "Extrachansen" får du ytterligare en chans att skrapa fram tre lika, i en tionde skrapyta. 

Allt överskott till PRO

Allt överskott från Trippelskrapet går till att finansiera PRO:s verksamhet runt om i landet. Överskottet möjliggör fortsatta satsningar på aktiviteter och gemenskap för Sveriges pensionärer.

Läs mer här!